Udtalelser

Utrolig god service. Signe og Uffe er utrolig søde mennesker der brænder for deres arbejde. Man er sikker på at få fantastisk og gennemgående behandling hver gang!
Sofie Amalie Falster

De er de eneste der har kunne fjerne mine bækkensmerter så jeg kan kun anbefale dem. Jeg har forsøgt træning, andre fysioterapeuter og kiropraktor, intet hjalp, efter noget tid hos ThunboHarder er jeg nu smertefri og har ikke været så glad og overskudsagtig længe. Tak til jer.
Heidi Korgaard Madsen

Vi har som familie gjort rigtig stor brug af de ting Signe og Uffe kan. Vores ældste datter er håndboldspiller med stort H. Det har gennem tiden givet nogle forstuvede ankler. Vi har kontaktet klinikken og fået hende hurtig i behandling. Hun er kommet humpede ned til Uffe og gået derfra. 1000 tak Uffe.
Ligeledes kan det være hårdt at være teenager og Signe har haft en del samtaler med vores datter og hendes selvtillid er vokset. 1000 tak Signe. Manden har fået hekseskud og er kommet i behandling og jeg er døjet med en dårlig skulder over længere tid. Det er super rart at vi alle kan komme det samme sted. Jeg har kun masser af til overs for klinikken og kan kun give de bedste anmeldelser.
Mie Mai Reimers Mai

Jeg er ovenud lykkelig for at være kommet i kontakt med Uffe og Signe. De har hjulpet mig godt igennem mine gamle piskesmældssmerter da jeg var gravid og så har de hjulpet min søn gennem massage og samtaler. Tak. Går kun og venter på jeg får lidt tid til at komme ned til jer igen.
Käthe Jensen

Har fået bedste behandling i dag. Uffe er super dygtig, og man bliver taget godt imod fra man træder ind ad døren. Kan varmt anbefale klinikken.
Elsebeth Kruuse Egholm Sørensen

Jeg er rigtig glad for behandlingerne både af Signe og Uffe
Det er 2 utrolig søde mennesker.
Annie Stengade Rasmussen

Tak fordi i var så fleksible midt i det overraskende snevejr.
De kan deres kram. Vakuflex behandlingen er fremragende og holder hvad den lover….også til sportsskader.
Olfert Kristensen

Meget dygtige og søde mennesker. Kan varmt anbefales.
Louise Camilla Lund

Tak for endnu en dejlig oplevelse. Jeg ved jeg er i kyndige hænder hos Jer.
Pia Stengade Christiansen

Den mest fantastiske behandling . Og de sødeste mennesker.
Gitte Gøtze Dyberg

Super professionel behandling.
Anna-Lise Christensen

De gange som jeg har været på klinikken har jeg fået en super førsteklasses behandling og en forståelig på mine spørgsmål om min behandling så jeg er godt tilfreds og så ligger den jo godt lige midt i Helsinge tæt på offentlig transport.
Kurt Mortensen 

Tak for en super god behandling, der gav varmen i hele kroppen. Og super skønt i altid giver jer tid til lidt sludder.
Sofie Andersen

Fantastiske behandlinger og dejlig atmosfære.
Pia Linnea Bigum